VAGABOND'UN İLK SENARYO OKUMASI YAPILDI!

Vagabond Bae Suzy Kore Dizileri


Sene başında çekilmeye başlanan ve 22 milyon harcandığı konuşulan (vaay be!!) SBS'in yeni dizisi Vagabond için senaryo okumaları yapılmaya başladı. 

20 Kasım 2019 Kore de yayınlanması planlanan (arkasında Netflix varmıış diyorlar hadi bakalım) ve başrollerinde Lee Seung-Gi ve Bae Suzy oynuyor. Fakat bu yayın tarihinin belki de daha da ertelenebileceği düşünülüyor. Dizinin çekimlerinin 23 Mayıs  2019'da bittiği de biliniyor. Şu anda da dizinin son eklentileri üzerinde durulduğu konuşuluyor. 

Vagabond'un konusu biraz Jason Bourne ve Görevimiz Tehlike'ye benzediği de diziyi bekleyenler arasında konuşulmakta ve bana kalırsa oyuncu seçimlerinden dolayı izlenecek bir diziye benziyor. Konusu da belirli bir kesimi çekebilir ama Suzy için izleyecek, ya da Lee Seung-Gi için izleyecek bir sürü kişi sayabilirim! (Suzy için izleyecek kişilerden biri benim resmen...)

Aynı zamanda dizinin senaristi ve de yapımcısının da birlikte çalıştıları dördüncü dizileri olucakmış! Daha önce beraber History of a Salary Man, Giant ve Incarnation of Money dizilerini çekmişler. Ben ne kadar diğer dizileri izlememiş olsam da bu yazından sonra gidip fragmanlarına bir şans vereceğimi de söylemem gerek! 

Bu arada dizinin çekimlerine ve ilk senaryo okumalarına da 2 Haziran 2018'de başlanmış. Resmen bir seneyi devirmişler! Senaryo okumalarında Lee Seung-Gi ve Bae Suzy'den başka, Shin Sung-Rok, Baek Yoon-Sik, Moon Sung-Geun, Kim Min-Jong, Jeong Man-Sik, Hwang Bo-Ra, Moon Jeong-Hee ve Jang Hyuk-Jin'in de bulunduğu biliniyor. 



Ecrin 

Share:

2 yorum