YENİ BİR MACERA: Kore Dizisi Mi?


Daha önce bizi başka sitelerden ve sosyal medyadan takip eden herkese teşekkür ederiz ve sizlere üç kişilik dev kadromuzu aynı zamanda da biricik çocuğumuz olan "Kore Dizisi Mi?" blogumuzu sunmaktan gurur duyarız. 

  Bu blogta ara ara konuk yazarlar alacağımız gibi genel hatlarıyla üç kişi olacağız: Kitapsayfalari blogundan Fatma, Periodiclibrary blogundan Eslem ve Rüya Kitaplık'tan da Ecrin.  Kore dizilerinde buluşan bu üçlü dedikodu ekibi olarak sizlerle Kore dizilerini, Kore filmlerini ve Koreyle ilgili daha birçok şeyi paylaşmayı umuyoruz. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayıp dedikodularımıza ortak olmanızı bekliyoruz, çekirdekler müesseseden! Çıkın çıkın gelin, izledikçe gelin, hep gelin!

Bizleri diğer sosyal medya hesaplarımızdan yahut diğer blog hesaplarımızdan da takip edebilir, gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. 

Eslem 
Instagram: eslemegore
Twitter: @esseve
Blog: http://periodiclibrary.blogspot.com/
Goodreads: esseve


Fatma
Instagram: raggedybook_
Twitter: @raggedybook

Ecrin 
Instagram: petreous
Twitter: @petreous
Blog: http://ruyakitaplik.blogspot.com
Goodreads: petreous
Umarız ki bu yeni yolculuğumuzda bizi desteklersiniz! 

Share:

11 yorum

  1. E o zaman hoşgeldinizzzzzz💕💕💕

    YanıtlaSil
  2. Siteniz içeriğini ve temasını beğendim.Emeğinize sağlık,sizi takibe aldım.Zaman ayırmak isterseniz sizi de beklerim.Sağlıcakla Kalın.

    https://www.fragmanlarizle.com/

    YanıtlaSil
  3. Site geçişleri çok yavaş :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temadan kaynaklı sanırım ama teknik konularda pek maharetli değiliz o yüzden şimdilik yapabileceğimiz bir şey yok gibi:( Teşekkürler haberdar ettiğiniz için :)

      Sil
  4. age of youth idi dimi o dizi :)

    YanıtlaSil