Mükemmel Bir Dizi Geliyor: The King: Monarch of Eternity



SBS'in yeni dizisi "The King: Monarch of Eternity"nin 2020'nin ilk yarısında yayınlanması planlanıyor! 

Aşırı heyecanla beklediğim ve resmen haberini bile aşırı heyecanla yazdığım "The King: Monarch of Eternity"nin yayın tarihi neredeyse belli oldu! Başrollerinde -ah başlıkta bile görüyorsunuz- Lee Min-Ho, Kim Go-Eun ve Woo Do-Hwan'ın oynacağı serinin senaristi Goblin'i, Descendants of the Sun'ı, Mr.Sunshine'ı, The Heirs'i, Secret Garden'ı ve daha saymakla bitiremeyeceğim bir çok dizinin senaristliğini yapmış olan Kim Eun-Sook'muş. 

Resmen Kim Eun-Sook'un diğer dizilerine bakmak bile bana yetti. Fakat diziyle ilgili diğer haberlere baktıkça da şok olmadım değil. Çünkü dizinin yapımcısı beyimizle Baek Sang-Hoon'la, Kim Eun-Sook daha önce "Descendants of the Sun" dizisinde birlikte çalışmışlar. Anlayacağınız bu senaristimiz ve yapımcımızın birlikte çalışacakları ikinci dizi olacak. (VUHU!)

Aynı zamanda Kim Eun-Sook daha önce hem Lee Min-Ho'yla (The Heirs), Kim Go-Eun'la (Goblin) da çalışmış. Tüm bunların hepsini okumak bile tüylerimin diken diken olmasına yetti, arttı. Üstüne Lee Min-Ho'nun askerden döndükten sonra (kendileri 25 Nisan 2019 da dönmüşler) ilk dizisi olması da eklenince nefesim kesildi. 

Biraz da konusundan bahsedeyim sonra da sizi diziyi izleyip izlemeyeceğiniz kararıyla bırakayım. (Şahsen ben Goblin'i duyunca Kim Go-Eun'u görünce kararımı vermiştim. Ama oldu da daha bilgiye ihtiyacınız varsa diye azıcık çıtlatmak istedim.) 

İki farklı paralel dünyada geçecek olan dizi bir dünyada serbest kalan şeytanın diğer dünyaya geçiş yapmaya çalışmalasını anlatıyor. Fakat şeytan bir kapıdan ötekine geçmeye çalışırken Kore İmparatoru Lee Gon (Lee Min-Ho) kapıları kapalı tutmaya çalışmaktadır. Diğer paralel dünyada, Güney Kore Cumhuriyetinde yaşayan Jun Tae-Eul (Kim Go-Eun) da insanların hayatını kurtarmaya çalışmaktadır. 

Anladığım kadarıyla üç başkarakterimiz de iki farklı dünyada farklı kişilikler olarak karşımıza çıkacaklar. Sırf bu sebepten dolayı bile dizi listeye eklenecek dizilerden birine dönüşebilir. 

Siz ne diyorsunuz? Artık dizinin yayınlanmasını benim gibi sabırsızlıkla bekliyor musunuz? 


Ecrin

Kaynaklar:
http://blog.asianwiki.com/korean-dramas/the-king-monarch-of-eternity-to-air-on-sbs-in-first-half-of-2020
http://asianwiki.com/The_King:_Monarch_of_Eternity
http://asianwiki.com/Kim_Eun-Sook_(screenwriter)

Share:

1 yorum

  1. Heyecanlı olmamak elde mi ki?!! Yerimizde duramıyoruz kızlarla. :)

    YanıtlaSil