Park Shinhye, doktor rolüyle bir kez daha karşımızda, Doctor Slump

Park Shinhye, birçok kişinin ilk unnisi, Koreli tanıdığı ilk kadın oyuncusu. You're Beautiful ile sevgimi ve sempatimi kazanmış bir oyuncu kendisi benim için de. Zamanla yeni kanlar keşfettikçe ve oyunculuğu da bana hitap etmemeye başlayınca başlardaki o ilişkimiz çat pat dizilerini izlemeye dönüştü, o da partnerini beğenirsem. 2016 yılında yayınlanan Doctorstaki partnerini (Kim Raewon) sevmeyince Shinhye'yi doktor rolünde izlemekten mahrum kalmıştım. Neyse ki 27 ocakta yayınlanacak olan dizisi Doctor Slump ile ekranlarda bir kez daha doktor olarak boy gösterecek. Şimdi gelelim Doctor Slump dizisinin detaylarına.


Park Hyunsik'in canlandırdığı Yeo Jungwoo, okul günlerinde daima bir numara olan ve ülkenin en iyi tıp okulunda mezun olmuş bir plastik cerrahı canlandıracak. Hayatı düzgünce ilerlerken gizemli bir medikal kaza sonucu hayatı bir köşeye atılır. Tam da bu sırada okul zamanlarında düşmanı olan Park Shinhye'nin canlandırdığı Nam Haneul karakteriyle tekrar karşılaşır.

Nam Haneul anestezi uzmanıdır. Büyürken herkes onu üstün zekasından dolayı dahi diye çağırmaktadır. Çok çalışıp doktor olduktan sonra hayatı tamamen çalışmaktan ibaret hale gelmiştir, hayatında eğlenceye yer yoktur. Bir gün hayatından mutlu olmadığını fark eder ve bir değişim yapmaya karar verir. Yeo Jungwoo ile tekrar bu esnada karşılaşır.

Doctor Slump, iki başarılı doktorun hayatlarının dibi gördüğü bir noktada karşılaşmalarını ve zamanla birbirlerine iyi gelmelerini konu alacak. 

Medikal, rom-com türlerinde olan Doctor Slump 27 ocakta JTBC kanalında yayınlanmaya başlayacak.



Share:

0 yorum